Bliv partner på HÅNDVÆRK

De udfordringer, byggebranchen står overfor, kan ingen løse alene. Det kræver, at vi i fællesskab og fra mange forskellige perspektiver begynder at gøre noget andet end det vi plejer. Derfor har vi fra starten i arbejdet med HÅNDVÆRK rakt ud til mange forskellige organisationer med forskellige perspektiver på udfordringerne. Det er er vigtigt, at vi får samlet så mange som muligt om denne dagsorden for på den måde kan vi sammen skubbe til udviklingen.

Som partner på HÅNDVÆRK har du mulighed for at spille en aktiv rolle i debatten og være med til at sætte fokus på de allervigtigste problemstillinger. Vores videnspartnere spænder allerede bredt og de har alle taget et aktivt valg om at støtte op om HÅNDVÆRK, fordi det er et vigtigt nyt initiativ som afspejler nogle af deres egne mærkesager. Er du i en organisation, der også arbejder for en bæredygtig fremtid for byggebranchen, så tager vi meget gerne en snak om et eventuelt samarbejde.

Du kan skrive til Helene Henriksen på hh@håndværk-kbh.dk eller ringe på 41 95 14 24.

Du kan læse mere om HÅNDVÆRKs mediepartnere her

partnere

Hvem kan du møde på HÅNDVÆRK?

HÅNDVÆRK samler alle aktører i den udførende del af byggebranchen. Du vil møde:
– tømrere
– snedkere
– murere
– mindre entreprise-virksomheder

Vi har indgået partnerskaber med vigtige organisationer, som har valgt at støtte op om HÅNDVÆRK fordi det er nyt, anderledes og vigtigt for branchen at have et samlingssted som dette. Vores partnere er blandt andet: 3F, DI, DI Byggeri, Dansk Håndværk, Boss Ladies, Byggeriets Uddannelser, Træfinformation, Byggeriets Samfundsansvar og mange flere.