Bliv udstiller på HÅNDVÆRK
– BYGGEBRANCHENS NYE FESTIVAL

Vores hjerter banker for bæredygtighed og det gode håndværk. Vi skal sikre en bæredygtig byggebranche fremadrettet, og så er det afgørende at vi får alle dele af byggeriet med. Vi ved at viden om og inspiration til at vælge de materialer med mest dokumenteret bæredygtighed bliver mere vigtig i fremtiden, fordi lovgivningen allerede nu stiller krav til dette. Derfor lancerer vi nu en helt ny festival!

På HÅNDVÆRK kan du fortælle håndværkerne, hvordan dine materialer og/eller løsninger kan hjælpe dem med at leve op til de krav lovgivningen stiller til bæredygtighed. Vi inviterer branchens førende leverandører af materialer og løsninger med dokumenteret bæredygtighed, og som deler vores kærlighed til faget og respekt for miljøet. Som udstiller bliver du/I en del af de leverandører, der går forrest og sikrer både fremtidens branche og din forretning.

HVAD FÅR DU UD AF AT VÆRE MED?
• Muligheden for at være en af dem der går forrest
• Eksklusivt selskab: ansøgningsproces sikrer, at du bliver en del af det bæredygtige fællesskab
• Unik mulighed for at komme i dialog med beslutningstagere, der skal bruge dine materialer hurtigst muligt
• Branding gennem vores digitale kanaler
• Mulighed for at komme i dialog med rigtig mange nye kunder
• Mulighed for at fortælle alle besøgende om, hvordan dine materialer i praksis bidrager til mere bæredygtighed

Du kan allerede nu ansøge om at blive udstiller på HÅNDVÆRK. Kontakt Henriette Engel på sales@håndværk-kbh.dk og +45 22 11 70 15 eller Maria Jarl på sales@håndværk-kbh.dkog +45 22 49 05 01. 

Stande

*Standprisen er ekskl. tilmeldingsgebyr 3.500,- pr. stand og elektricitetstillæg, der afhænger af størrelse på standen. Det er muligt på alle stande at tilkøbe ekstra spot over standen, indretning, wirepunkter m.m.

Hvem kan du møde på HÅNDVÆRK?

HÅNDVÆRK samler alle aktører i den udførende del af byggebranchen. Du vil møde:
– tømrere
– snedkere
– murere
– mindre entreprise-virksomheder

Vi har indgået partnerskaber med vigtige organisationer, som har valgt at støtte op om HÅNDVÆRK fordi det er nyt, anderledes og vigtigt for branchen at have et samlingssted som dette.

DIN BÆREDYGTIGHED SKAL DOKUMENTERES

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/ rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@håndværk-kbh.dk. Vi ser frem til at lære mere om dine materialer og løsninger.

HVORFOR HÅNDVÆRK?

HÅNDVÆRK er skabt af teamet bag Building Green, der har udviklet events og konferencer til byggebranchen siden 2011. Efterspørgslen efter at få mere fokus på den udførende del af byggeriet er stor, og derfor har Building Green nu lavet et nyt initiativ – en festival udelukkende med fokus på håndværkere og de udførende i byggeriet. HÅNDVÆRK udmærker sig ved at have en praktisk vinkel, og derfor vil der være store områder afsat til forskellige arbejdende værksteder, workshops, og konkurrencer. På den store udstilling vil håndværkerne kunne røre, føle og stille spørgsmål til materialer og løsninger. Leverandørerne har mulighed for at forklare, hvorfor deres materialer og løsninger er et bedre valg end mange andre, og hvordan de bidrager til at kunne leve op til lovgivningen og LCA beregninger.

Festivalen har til mål at inspirere og skubbe til de mange håndværkeres måde at tænke på. De håndværkere som godt ved, at det gode håndværk og bæredygtighed er fremtiden, men ikke rigtig er kommet igang endnu.

network