9. May 2023 miechristoffersen

Stor opbakning til ny festival for håndværkere

Teamet bag Building Green har netop lanceret en helt ny festival, der hylder det gode håndværk. Mange organisationer og virksomheder i byggebranchen bakker allerede op om festivalen.

Vi kan ikke løse de udfordringer byggebranchen står overfor alene. Hele branchen skal stå sammen og sætte spot på udfordringerne og finde løsningerne. Sådan lyder det fra arrangørerne af den nye festival HÅNDVÆRK, der løber af stablen den 24. og 25. januar 2024. I optakten og inden lanceringen af festivalen har de været i dialog med mange virksomheder og organisationer for at samle branchen på tværs om festivalen, og der er allerede stor opbakning fra branchen:

– Det er overvældende med den store opbakning vi har fået allerede, inden vi er gået live med festivalen, og vi stadig i dialog med flere. Det er vi meget glade og stolte over. Det er er vigtigt, at vi får samlet så mange som muligt om denne dagsorden for på den måde kan vi sammen skubbe til udviklingen. fortæller Sarah Elhauge, administrerende direktør.

Hele branchen skal være med

HÅNDVÆRK bliver bakket op af følgende virksomheder på nuværende tidspunkt:

DI Byggeri, Byggeriets uddannelser, BOSS LADIES, Dansk Håndværk, Byggeriets Samfundsansvar, next, Teknologisk Institut, Dansk Industri, DI Byggeri Træsektionen, Lærlinge for Bæredygtighed, Træinformation, Træfagenes Byggeuddannelse, Videncenter for håndværk, design og arkitektur, Værdibyg.

Det er arrangørernes klare ambition at samle hele branchen, så der er plads til flere partnere, der vil være med til at hylde det gode håndværk. Er du i en organisation, der også arbejder for en mere bæredygtig fremtid for byggebranchen, kan du tage fat i Helene Henriksen på hh@håndværk-kbh.dk eller ringe på 41951424 for at få en snak om samarbejdsmulighederne.