Udstillere på HÅNDVÆRK 2024

På Carl Ras standen kan du bl.a. møde CLT Danmark og få rådgivning og prøve special beslag til CLT-byggeri. Du kan også teste dit øjemål i konkurrencen, hvor du skal save en klods på 45 gram samt ”upcycle” gamle døre i samarbejde med vores partner Genbyg. Ligeledes kan du få vejledning om, hvordan du nemt finder dokumentation på produktets klimaaftryk ved køb af produkter på carl-ras.dk.

Ud over Carl Ras vil en del af vores store stand være allokeret til vores partnere Havnens Hænder og Genbyg. De vil på deres stande bl.a. give håndværkerne mulighed for at få rådgivning og teste biobaserede byggematerialer. Samtidig kan du få et indblik i de mange muligheder, der ligger i at bruge ”genbrug” i nye byggeopgaver.

Mød CLT Danmark og få rådgivning og prøve special beslag til CLT-byggeri. Du kan også teste dit øjemål i konkurrencen, hvor du skal save en klods på 45 gram. Du finder os i Carl Ras Stand.

Du kan få et indblik i de mange muligheder, der ligger i at bruge ”genbrug” i nye byggeopgaver.

Vi giver håndværkerne mulighed for at få rådgivning og teste biobaserede byggematerialer.

Det gode, gamle HÅNDVÆRK går aldrig af mode – og det nye er kommet for at blive.
Hos STARK står vi bag dem, der kan deres håndværk. Det gode, gamle og det nye klimabevidste.
Besøg STARKS arbejdende værksted, hvor CF Hansen, LoudLiving og Tømrerlandsholdet på STARK-standen viser, hvordan kreativitet, bæredygtighed og talent går hånd i hånd med godt håndværk. Du får også mulighed for selv at prøve hænderne af. Sæføli! Vi får klimakravene helt ned på jorden og viser, hvordan du bedst bruger STARK KlimaLog. En win-win for både håndværkere og miljøet. Den vil du (heller ikke) gå glip af.

Stand 46 – STARK/Astralis-trucken

Er det mon lige så nemt at navigere i CS STARK-mappet som på byggepladsen? Er det muligt at slå Astralis-spillernes rekorder derinde? Og på reaktionstesten? Det kan du finde ud af i STARK/Astralis-trucken, hvor det er håndværkere vs gamere. Pros vs pros. Selvfølgelig er det også her, hvor STARKs HR står og tager godt imod nye, potentielle kolleger.

Stand 11

Bahco er et markedsledende premium værktøjsmærke, der leverer skræddersyede løsninger og opfylder behovene hos professionelle fagfolk.
Du kender sikkert allerede vores opfindelser som f.eks. rørtangen og skiftenøglen. Disse er siden 1886 blevet efterfulgt af mere end 400 registrerede patenter og adskillige priser.
Kom forbi Bahco på stand 11 og få en snak om værktøjet og se blandt andet vores nye brancheorienterede værktøjssæt løsninger eller kom godt fra start med vores lærlingesæt.

Stand 20

Svært tilgængelige steder er ikke længere en udfordring! På HÅNDVÆRK præsenterer BetaPack og Johnny Lundgreen – AEROSANA VISCONN sprøjtedampspærren fra tyske pro clima. Kig forbi stand 20 og deltag i konkurrencen om pro clima produkter.

Stand 105

BurntWood er et bæredygtigt alternativ til trykimprægneret og malet træ, fordi det kan genbruges og ikke indeholder gift.
Det er en imprægneringsmetode, som har været benyttet helt tilbage til vikingetiden. Når de øverste millimeter af træet forkulles, brændes sukkerstofferne og træet mister evnen til at suge vand, så de skadelige mikroorganismer ikke har noget at leve af.
BurntWood er en overflade, der både er smuk og ekstremt vejrbestandig.

Stand 31

Byggeriets Samfundsansvar arbejder bland andet på at få flere kvinder ind i byggebranchen.
På standen kan du blive klogere på:

Hvor mange kvinder der er i branchen. 10 ting virksomheder kan gøre for at skabe mere diversitet. Hvad er Psykologisk sikkerhed? Og hvordan kan du arbejde med det i jeres virksomhed? Argumenter for og imod nøgenkalendere. Hvad tænker du om det?

Stand 115

Vi bygger bro! Speed dating, lærlinge møder mester i vores område lige ved indgangen.

Kom og tal uddannelser og efteruddannelser med os.

Stand 38

Vi er tre virksomheder, Byggesagkyndig.nu, Myhouse.dk og Sustainor.eu, der sammen ønsker at styre den danske boligmasse i en sundere og mere klimavenlig retning.
Det gør vi ved at tilbyde danske håndværkere projekter i deres lokalområde, som de let og hurtigt kan byde på, og hvor vi sikrer at deres kompetencer passer til de tilbudte opgaver.

Stand 110

Byggeselskabet C.F. Hansen har til lejligheden bygget et hus i HAMP, som de arbejder og pudser på. Kom og oplev, hvordan biobaserede produkter fungerer og virker. C.F. Hansen arbejder til daglig med genbrug, cirkulært byggeri og biobaserede facadesystemer.

Stand 17

CG Jensen ser et stort potentiale i cirkulære løsninger. Takket være vores faglige bredde og mange totalentrepriser kan vi genanvende råstoffer og materialer i stor til – altid i samråd med kunden naturligvis. CG Jensen har som ambition at være klimaneutral senest i 2029. Vi har i samarbejde med vores medarbejdere lavet en konkret CO2 reduktionsplan. Blandt indsatspunkterne er: Fossil- og emissionsfri byggepladser og varmepumper i skurbyer. Egenproduktion af grøn strøm på byggepladser. Bedre affaldssortering og højere genanvendelse.

Stand 84

ClimateCoating Danmark er en højteknologisk reflekterende membranteknologi. Sammen med andre ingredienser kan det anvendes som maling og puds. Den reflekterende membran har en stor og positiv indvirkning på temperatur- og fugtregulering, lysrefleksion og akustik. Det er ultratyndt, ekstremt stærkt og elastisk og kan bruges både indendørs og udendørs.

Det er også et certificeret miljøvenligt reflekterende membranteknologi med en meget lang levetid og egenskaber, der forbedrer både komfort og indeklima i et rum og reducerer energiomkostningerne. Mød ClimateCoating Danmark på STAND 84. Her kan du se nærmere på teknologien og få en god snak.

Stand 34

ConTech Lab udvikler og eksperimenterer med digitale værktøjer til og sammen med håndværkere. Sammen skaber vi fremtidens byggeri – en mere bæredygtig og produktiv byggebranche.
Vi udlodder en iPad til den bedste idé til et nyt digitalt værktøj. Kig forbi.

Stand 27

Er du selvstændig håndværker, eller overvejer du?

Hvad kræver det at være selvstændig?
Hvilke muligheder har du?
Hvad skal du vide?

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Kom og hør, hvad vi kan hjælpe dig med.
Hør om Dansk Håndværks garantiordning og de mange andre medlemsfordele.

Stand 105

Godt HÅNDVÆRK skal også være BRANDSIKKERT! Derfor deltager DBI på HÅNDVÆRK festivalen for at svare på spørgsmål, dele erfaringer og vise resultater fra udviklingsprojekter, som understøtter fremtidens brandsikre løsninger til det bæredygtige byggeri. Du kan finde os sammen med Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed og udvalgte virksomheder og producenter dedikeret til den grønne omstilling af byggeriet.

Stand 23

På DeWalt standen står vores kollegaer klar til at tage imod dig og opdatere dig på de nyeste tendenser inden for værktøj. Du vil også finde flere konkurrencer, hvor du får mulighed for at vinde vores populære skruemaskinesæt eller topnøglesæt. Vi glæder os til at se dig!

Stand 93

DVA – En verden af værktøj!

Hos DVA finder du værktøjet til næsten alle dine opgaver, uanset hvilken branche du arbejder i. Mød os på stand 93 og fortæl os om dine projekter – så finder vi sammen det rette værktøj.

Stand 43

Stand 113

Få biogene byggematerialer mellem hænderne – på stand 113 hos EcoCocon og JDH-BYG kan du være med til at bygge videre på en væg af halmelementer. Udover at bygge tager vi også gerne en snak om, hvordan biogene byggematerialer skaber gevinst for naturen og for DIG som håndværker. Vi glæder os til at se dig.

Stand 15

Det bliver en fest, når HÅNDVÆRK løber af stablen. Vi glæder os til festivalen, og vi har meget på hjerte. Det er de helt rette rammer til, at vi sammen kan tale om, hvordan vi sikrer det bedste arbejdsmiljø for alle håndværkere, og hvordan vi gør det uden at gå på kompromis med kvalitet og præcision.

Stand 94

Fiberbinder® er en dansk løsning, som fikserer sundhedsskadelige fibre som fx asbest. Kig forbi stand 94 og få en snak med Jesper og Morten om Fiberbinder®, asbest og arbejdsmiljø.
På HÅNDVÆRK 2024 har vi et godt tilbud: Køb min. 30 dunke Fiberbinder® og få 30 % rabat og gratis levering.

Stand 66

Stand 12

Kom og se det mere end 50 år gamle massive Junckers bøgeparketgulv fra Gellerupparken, der lige nu bliver selektivt nedrevet, hvorefter det bliver renset for PCB og overfladebehandlet, klar til at blive lagt igen af den professionelle håndværker.

Stand 98

GSV er Danmarks førende udlejer af maskiner til bygge- og anlægsopgaver. Vi har maskiner i alle størrelser, også de nyeste maskiner, der kører på el og batteri. Vi tilbyder vores kunder en række digitale værktøjer, der gør det lettere at leje. I GSV sætter vi altid mennesker før maskiner. Vores medarbejdere er nemlig det vigtigste for os – og på messen tager vi nogle af vores lærlinge med, som står klar til at fortælle om, hvordan det er at blive udlært i GSV. Så kom forbi vores stand, hvor du også kan prøve en dumper på batteri og deltage i vores spændende konkurrencer.

Stand 110

HampByg arbejder specialiseret med det bio-baserede byggemateriale, hempcrete. Vores mission er at præfabrikere ydervægselementer, som både er standardiserede, certificerede og bygbare.

Vi har en vision om at nedbringe CO2 udledningen i byggeriet, ved brug af fornybare materialer, samt skabe sunde og åndbare byggerier i alle skalaer.

Derfor fokuserer vi på at samarbejde lokalt, så vi kan levere et produkt, der både tænker miljø og teknologi ind i fremtidens byggeri.

Stand 25

Stand 2

I bookazine kiosken kan du møde Rigetta Klint, som står bag den halvårlige udgivelse HÅNDVÆRK bookazine – et luksus-printmagasin uden annoncer, som interesserer sig for håndværket og håndværkeren, for præmissen for at bedrive et håndværk og for de ressourcer, som medgår i processen.

Stand 51

Stand 16

Danmarks største vinduesfabrik – beliggende i Thy ”Cold Hawaii”. Hos Idealcombi har vi lige siden begyndelsen lagt al vores thyboske stædighed i at udvikle vinduet. I at forbedre holdbarhed, isolering, vedligeholdelse og design gennem nye materialer, nye konstruktioner og nye produktionsmetoder.

Stand 14

Kig forbi James Hardie på stand 14.
På standen kan du i vores showroom-del gå på opdagelse i vores sortiment af Hardie® Facadebeklædningsprodukter og tage en snak med vores dygtige og erfarne salgskonsulenter. Derudover kan du på vores stand også få lov til at prøve kræfter med installation af vores produkter – heriblandt Hardie® Plank, Hardie® VL Plank og fermacell® Fibergips.

Stand 113

Få biogene byggematerialer mellem hænderne – på stand 113 hos EcoCocon og JDH-BYG kan du være med til at bygge videre på en væg af halmelementer. Udover at bygge tager vi også gerne en snak om, hvordan biogene byggematerialer skaber gevinst for naturen og for DIG som håndværker. Vi glæder os til at se dig.

Stand 17

Jensen Genbrug har mere end 8.000 m2 haller med brugte byggematerialer til videresalg. Vi indsamler blandt andet materialer fra nedrivningsprojekter, der med fordel kan genbruges.

Arbejdet foregår i tæt samarbejde med vores nedrivningspladser rundt omkring i landet, hvor alle de projekter, vi udfører nedrivning på, gennemgås med henblik på muligt genbrug.

Kom forbi vores stand, og få en snak om mulighederne for direkte genbrug af byggematerialer. Vi står klar til at tage imod dig.

Stand 96

Byggebranchen står midt i en omstilling til en ny, bæredygtig tid. Det er tid til at tænke fremad. På Jyske Banks stand kan du få en snak om omstilling af din virksomhed: Hvornår kan det betale sig at skifte til elbiler? Hvordan kommer man i gang med ESG-regnskab? Er det en idé at få solceller på taget?

Stand 110

Kobots forsyner branchen med intelligente, brugervenlige værktøjer der fremmer det gode arbejdsmiljø. På Live-byg scenen vil Kobots vise hvordan de tildanner biobaserede materialer med deres smarte skærerobot.

Stand 37

LeakHunter A/S leverer materiel til tæthedsprøvning af byggerier. En leakhunter vil i fremtiden blive en del af den grønne værktøjskasse, når den grønne omstilling skærper krav til byggeriers tæthed.

Leakhunteren er et dansk patenteret værktøj, der gør entreprenøren i stand til selv at tjekke tætheden af fx en dampspærre eller en anden tæthedsplan, og med en leakhunter undgår man dyre ekstraomkostninger ved at opdage utætheder for sent. Og så er det en sikker vej til at komme i mål med energirammen.

Køb eller lej en leakhunter og kom sikkert i mål.

Stand 52

LF Prip Tækker

Stand 105

Laura Feline er tækker og ambassadør i Boss Ladies. På Live-scenen vil Laura vise, hvordan hun tækker med tækkerør på en lodret facade.

Stand 92

Stand 36

Stand 65

Svendegaver, jubilæumsgaver, pensionering eller anden særlig lejlighed som skal fejres. Vi har figuren til evigt minde om en stor dag.

Maya Soele® er dansk design, som hylder de erhvervsfaglige fag og funktioner, med unikke og personlige figurer til hvert enkelt fag
Serien er i luksuriøst og tidløst design, og udført i FSC® 100% certificeret træ.

Vi fejrer HÅNDVÆRK’s festivalen med et særligt tilbud, samt en konkurrence hvor du kan vinde din helt egen håndværkerfigur fra Maya Soele®

Stand 54

Stand 38

Vi er tre virksomheder, Byggesagkyndig.nu, Myhouse.dk og Sustainor.eu, der sammen ønsker at styre den danske boligmasse i en sundere og mere klimavenlig retning.
Det gør vi ved at tilbyde danske håndværkere projekter i deres lokalområde, som de let og hurtigt kan byde på, og hvor vi sikrer at deres kompetencer passer til de tilbudte opgaver.

Stand 118

Vi bygger bro! Speed dating, lærlinge møder mester i vores område lige ved indgangen.

Stand 101

Stand 6

Meget mere end et skur!
Næste er en cirkulær design- og byggevirksomhed, som ønsker at understøtte konkrete adfærdsændringer hos brugere, kunder, branche og samfund hen imod en dybere ansvarlighed over for jordens begrænsede ressourcer. Vi ønsker grundlæggende at ændre den måde vi forbruger vores ressourcer, designer og bygger samt samarbejder på i bygge- og anlægsbranchen. Hos Næste ønsker vi at gøre det let – og helt almindeligt for bygherre at tage det rigtige bæredygtige og ansvarlige valg.

Stand 33

Bæredygtighed, komfort og indeklima
Optoglas er en bæredygtig løsning, der bidrager til øget komfort og forbedret indeklima uden store indgreb, da de monteres på de eksisterende vinduesrammer – også på skæve eller buede rammer, idet vi producerer efter mål.

Stand 40

Med flere end 30.000 håndværkere koblet på, er Ordrestyring Danmarks førende timesagstyrings-platform.

Ordrestyring samlet alt i én platform. Det gælder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm. Ordrestyring sikrer det forretningsmæssige og økonomiske overblik i realtid – både på enkeltsager og det samlede for virksomheden.

Derudover er der tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster at hente pga. automatiserede arbejdsgange.

Stand 81

Otto Schachner, etableret i 1946 i Danmark, udvikler og leverer et bredt program indenfor personlige værnemidler og beklædning. Med afdelinger i Danmark, Finland og Sverige er virksomheden en førende leverandør i Skandinavien. Gennem datterselskaber som BJ Specialuddannelse og Service og Elite Access tilbyder vi kurser i højderedning og montering af faldsikringssystemer. Vi er en del af CERVA Group, som er blandt de største udbydere af personlige værnemidler i Europa.

Stand 91

Palsgaard Spær er specialister i træ til byggeriet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder spær, Posi-Joist bjælker, tagmoduler, dækmoduler, vægrammer og råhuse – alle med PEFC-certificering.

Modulbyggeri er den ideelle løsning, når tiden er knap, og man ønsker en tør byggeproces. Hvis du er i tvivl om en modulløsning passer til DIT byggeri, står vi klar til at guide dig.

Så derfor – kik forbi vores stand, hvor du selv kan prøve at samle et ”mini” råhus i vægrammer og tagmoduler.

Stand 44

Innovative og spændende nye produkter!

Panelbyg er din dedikerede partner inden for innovative og kreative byggeløsninger. Vores sortiment indeholder: PIR isolering, sandwichpaneler, stålprodukter, vakuumlifte, rionet, gulvbelægning og facade løsninger.
Panelbygs mission er at skabe byggeløsninger, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også miljøbevidste. Vi har vores nyheder med gulvbelægning og facade løsninger. Så kom forbi og tag en snak med vores salgskonsulent Søren og hør mere om vores produkter.

Stand 71

Kom forbi PensionDanmarks stand og få en snak om din pensionsordning: opsparing, forsikringer, Sundhedsordning og efteruddannelse.

Vores behandlingsrådgiver har også taget en speciel vægt med, som du kan prøve.

Vi glæder os til at tale med dig!

Stand 63

Kom forbi og hør mere om Fast Flash – vores fuldklæbende danskproduceret PFAS frie inddækning til taget.
Hvor der er fokus på at kunne genanvende vores spildmateriale og mindske vores aftryk.
Der vil være aktivitet på standen, hvor der vises montage.

Stand 62

REXCON er en udviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Danmark, der fokuserer på fremtidens boligløsninger baseret på bæredygtige og cirkulære principper.
REXCON har udviklet ReBLOCK systemet, som er et bæredygtighedsfremmende og cirkulært klimaskærmssystem af bærende modulrammer lavet i certificeret træ til opbygning af isolerende ydervægge i tæt/lavt byggeri. ReBLOCK systemet opbygges som legoklodser og er derfor meget hurtigt og effektivt at bygge med. ReBLOCK systemet er en effektiv måde at bygge på, da det har en bærende struktur, er stabiliserende og vindblokerende. Det samler 3 arbejdsgange i 1, hvilket medfører at man meget hurtigt kan ’lukke’ byggeriet for vind og vejr. ReBLOCK systemet kan nedtages og genanvendes i nye byggerier igen og igen, da det er designet for adskillelse, hvilket reducerer affaldsstrømmene i byggeriet. Alle systemkomponenter er mekanisk forbundet med hinanden, hvilket giver en genbrugscyklus, der ikke kræver behandling af de adskilte komponenter. Komponenterne er klar til at blive genbrugt direkte fra det ene projekt til det andet.

Stand 97

Træd ind på Bosch-standen og oplev en verden af innovation! Test selv vores utallige nyheder og dyk ned i fokusområder som sikkerhed og arbejdsmiljø. Opdag de utallige fordele ved at være en del af Bosch Partnerkoncept, og få en unik chance for at tale med den unge og dygtige tømrer, Jonas, om hans oplevelser som ung håndværker. Se ham i aktion og bliv inspireret! Som ekstra krydderi på oplevelsen er der også mulighed for at vinde fantastiske præmier begge dage. Glæd dig til en spændende og interaktiv oplevelse på Bosch-standen!

Stand 35

Stand 56

Ecophons håndværkerlofter til direkte montage, kombinerer hurtig og nem montage med optimal akustikregulering. Oplev den unikke vægabsorbent udviklet til undervisningsmiljøer og hør om vores genanvendelsesservice. Besøg os til en snak om bæredygtige akustikløsninger til dit projekt.

Stand 83

Kom forbi og hør mere om at rejse med sit håndværk. I ScandiMate ApS arbejder vi dagligt med at hjælpe danske håndværkere med at få deres livs oplevelse og arbejdsrejse i enten Australien, Canada eller New Zealand. Det gør vi igennem en skræddersyet startpakke, der klarer alt det praktiske, så man fra start bliver sat godt op i landet med både job, bolig og netværk mv.

Stand 19

Stand 1

Kom og få en snak, og lær mere om hvordan du sorterer og anmelder dit byggeaffald, mens du skyder dig vej igennem det farlige affald. På standen vil du møde forskellige sjællandske kommuner, som alle beskæftiger sig med en mere bæredygtig håndtering af byggeaffaldet. Sammen med Sjællandsnetværket for Bygge- og Anlægsaffald står SWECO, som udbyder en IT-løsning til anmeldelse af dit byggeaffald til kommunen.

Stand 75

Stand 82

Stand 24

Besøg os på HÅNDVÆRK 2024-messen, hvor SMVdanmark vil være til stede for at støtte små og mellemstore virksomheder i håndværks- og byggebranchen. Her kan du møde vores team, lære mere om fordelene ved medlemskab, og høre om hvordan vi hver dag arbejder for at gøre hverdagen lettere for selvstændige erhvervsdrivende. Kom og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå sit potentiale. Vi glæder os til at få en snak med dig!

Stand 53

Solartag er så let at lægge, at nogle kunder gør det selv.
Det er skabt til danske håndværkstraditioner med imponerende kvalitet og levetid.
Mød os på stand 53 og få forklaringen på, hvordan Solartag kan tilføre din forretning værdi og gør den unik.

Stand 3

På vores stand på HÅNDVÆRK vil man kunne vinde vores nye T-boxx 120 + en Sortimo byg-selv lastbil, designet i samarbejde med LEGO. Derudover kan man se det nyeste indenfor grøn energi i varebilen med strømløsninger fra Clayton Power. Og så har vi selvfølgelig vores nye VW ID Buzz bil med, som er indrettet specielt med fokus på vægt besparelse, som dermed også er strøm-besparelse.

Stand 55

Her på vores stand vil vi gerne introducere et spændende produkt, der kombinerer miljøvenlighed og effektivitet inden for byggeri og tætning: Isotæt fra Soudal. Kom forbi og hør nærmere!

Stand 22

Stand 41

Stennevad er en dansk familieejet virksomhed, der sælger personligt sikkerhedsudstyr, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter.
Du finder os i Esbjerg, hvor vi har været i over 63 år. Siden 80’erne har vi solgt personlige værnemidler.

Stand 95

Stand 38

Vi er tre virksomheder, Byggesagkyndig.nu, Myhouse.dk og Sustainor.eu, der sammen ønsker at styre den danske boligmasse i en sundere og mere klimavenlig retning.
Det gør vi ved at tilbyde danske håndværkere projekter i deres lokalområde, som de let og hurtigt kan byde på, og hvor vi sikrer at deres kompetencer passer til de tilbudte opgaver.

Stand 1

SWECO udbyder en IT-løsning til anmeldelse af dit byggeaffald til kommunen.Medudstiller er Sjællandsnetværket for bygge-og anlægsaffald. Kom og få en snak, og lær mere om hvordan du sorterer og anmelder dit byggeaffald, mens du skyder dig vej igennem det farlige affald. På standen vil du møde forskellige sjællandske kommuner, som alle beskæftiger sig med en mere bæredygtig håndtering af byggeaffaldet.

Stand 32

Tec7 forenkler byggeri og vedligeholdelse ved at levere professionelle kvalitetsprodukter, der hjælper dig uanset, hvilken opgave du står overfor. Vores mål er altid at forenkle fagfolks arbejde med et minimum af produkter – maksimale muligheder.

Besøg vores stand og få produkterne i hænderne. Oplev selv, hvordan Tec7 gør komplekse opgaver håndterbare med enkelhed og effektivitet. Vores erfarne team står klar til at demonstrere vores kvalitetsprodukter. Du kan bl.a. opleve vores ekstremt stærke konstruktionslim X-Tack og vores 400 ml folieposer.

Stand 42

Hop forbi Teknologisk Institut og se og rør ved fx brædder med skimmelsvamp og andre skader vi ser derude. På standen kan du prøve at slå søm i en CLT blok. Det lyder måske lige til, men det er ikke lige så nemt som i en almindelig stub. Mød også vores specialister på standen.

Stand 110

Tscherning er en grøn virksomhed, der arbejder med selektiv nedrivning, genbrug og cirkulært byggeri. På Live-byg scenen viser de bla. forskellige teknologier med robotter og smart teknologi.

Mød os ved kaffen ved Videnshjørnet og hør, om hvordan I – nemt og simpelt – kan styrke jeres virksomheds konkurrencefordel med et CO2 regnskab og en bæredygtighedsrapport…. Vi har allerede hjulpet flere hundrede i branchen 😊

Stand 5

Kom forbi vores stand til en snak om vejen til et godt murværk, vi kan helt sikkert lære noget af hinanden.

Vi glæder os til inputs og til at fortælle om vores kalkbaserede mørtler, som vi laver som vådmørtler på gammeldags manér – både KKh, KC og funktionsmørtler.

Kom til en snak om, hvilke mørtler er bedst for fremtidens certificerede byggerier, hvilke mørtler der bruges til hvad, og hvordan de understøtter gode arbejdsforhold på byggepladsen.

Vi stiller op, fordi vi synes det er vigtigt at have fokus på det gode stolte håndværk og samtidig holde sig informeret om fremtidens krav til mere bæredygtige arbejdsgange, produkter og byggerier.

Stand 39

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger samler og formidler viden om konkrete og praktiske muligheder for at reducere energiforbruget i bygninger. Videncenter for Energibesparelser i Bygninger indsamler og systematiserer viden om energibesparelser i bygninger og formidler dette til byggebranchen. Det overordnede mål er at medvirke til at realisere flere energibesparelser i den eksisterende bygningsmasse. Videncenter for Energibesparelser i Bygninger er en del er Energistyrelsens målrettede informationsindsats og har eksisteret siden 2008.

Stand 101

På HÅNDVÆRK kan du møde projektudviklere fra Videnscenter for Håndværk & Bæredygtighed, der vil vise eksempler på forskellige undervisningsforløb og materialer. Du kan blandt andet høre om bygningsreglementets nye klimakrav og prøve at lave din egen LCA-beregning i Videncenterets MINI MTC (Mobilt Teknologi Center).

Stand 48

Fremtidens håndværker vil i stigende grad møde ny teknik og stilles overfor at bruge andre metoder for i fremtiden at være konkurrencedygtige. I dette aktivitetsområde kan du prøve nogle af de muligheder, der er på markedet lige nu for omstilling til nye teknologier. Kom også i snak med faglærere om kløften mellem den læring nyuddannede får på skolerne i dag og når de kommer ud som lærlinge og svende i en virksomhed. Prøv momenter fra VIHDAs bæredygtige værkstedsdag, Den grønne svendeprøve og byg tagkonstruktioner med VR.

Stand 100

Oplev mock-ups fra VIGOT projektet. Projektet skaber den nødvendige dokumentation for, at udvalgte biogene vægkonstruktioner har tilstrækkelig fugttekniske egenskaber til at opfylde kravene om sundt, robust og holdbart bygningsdesign. Dette sker gennem videnskabelige målinger af fugt og temperatur på mock-ups af vægkonstruktioner lavet af erhvervsskolernes tømrerelever.

Stand 4

På Volkswagen Erhvervsbilers stand kan du møde den fuldt elektriske ID. Buzz Cargo – Danmarks mest solgte el-varebil i 2023.

Stand 21

Volvo Construction Equipment er branchens førende leverandør af elektriske entreprenørmaskiner.
Vi glæder os til at kunne vise dig nogle af vores kompakte elektriske entreprenørmaskiner.

Stand 105

Woodfiber viser deres træprodukter frem på Livebyg scenen. Se hvordan det foregår når der blæses Woodfiber Air træfiber løsuld ind i en mockup konstruktion eller se deres HOTWALL facadekoncept til renovering og nybyggeri.

Stand 26

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med 12 afdelinger fordelt i Jylland, på Fyn og Sjælland. På festivalen vil gruppen være repræsenteret af XL-BYG Brejnholt Bjergmark i Skibby.
Kom forbi og få en god snak med afdelingens direktør, Lars Bai, samt to af afdelingens dygtige sælgere, Lasse Bai og Nick Juul Pålsson. Derudover er bæredygtighedschef, Hannah Brejnholt, og IT-supporter, Lee Wood, at finde på standen også for at præsentere Brejnholt Gruppens online platform, Brejnholt Proff.
Vi ses på stand nr 26!