6. March 2024 lineolsen

Bliv klogere på Önder fra Nybyggerne

Önder Yazar

På den første afholdelse af festivalen HÅNDVÆRK, der er den første af sin slags for håndværkere, havde vi glæden af Önder Yazar, tømrermester og indehaver, E.O Tømrer og Entreprise og dommer i Nybyggerne. På HÅNDVÆRK var Önder Yazar dommer i konkurrencen om at være bedst til det gode gamle håndværksteknikker. Her dystede en snedker, en tømrer og en murer i en konkurrence om, hvem der er bedst til at udføre gode gamle håndværksteknikker. Der skulle hugges mursten, laves vinduer og en tap-samling. Vinderen blev Gry Astrup Hansen, som Önder vurderede havde udført de gamle teknikker bedst.

Her finder du et spændende interview med Önder.

Vil du starte med at præsentere dig selv og din virksomhed?

Jeg hedder Önder og er ejer af E.O Tømrer & Entreprise A/S. Vores virksomhed er specialiseret inden for total renovering af private bygherre hjem. Vi har været aktive i branchen i mange år og har opbygget et ry for kvalitet og pålidelighed.

Hvordan oplever du branchens udfordringer som håndværker ifht. nye rgler, nye materialer og det gode håndværk?

Som håndværker står vi konstant over for en række udfordringer, herunder tilpasning til nye regler og standarder, integration af nye materialer og teknologier samt opretholdelse af det gode håndværk. Det er vigtigt for os at holde os opdaterede og hele tiden forbedre vores færdigheder og viden for at imødegå disse udfordringer.

Hvad er det vigtigste for dig, når du er på en byggeplads?

For mig er det vigtigste på byggepladsen sikkerheden og trivslen for både vores team og alle andre involverede parter. Derudover er kvalitet i arbejdet og overholdelse af tidsplanen også af afgørende betydning. Kommunikation og samarbejde med andre håndværkere og entreprenører er også nøglefaktorer for en succesfuld byggeproces.

Hvad fik du ud af at være med på HÅNDVÆRK?

At deltage i HÅNDVÆRK var en fantastisk oplevelse for mig og min virksomhed. Det gav os mulighed for at møde andre håndværkere, udveksle erfaringer og få inspiration fra branchen. Vi fik også indsigt i de nyeste tendenser og innovationer, som vi kunne implementere i vores arbejde.