Markedsfør dine produkter og din deltagelse på HÅNDVÆRK
– Vores mediepartnere hjælper dig

I arbejdet på at nå ud til alle håndværkere, fagfolk og beslutningstagere i byggebranchen, har HÅNDVÆRK – udover det tætte samarbejde med brancheorganisationer, institutter, uddannelsessteder, forbund og foreninger mv. – også teamet op med de vigtigste medier inden for feltet. Mediepartnerne bringer fokus på byggehåndværk med nyheder, interviews, temaudgivelser, og analyser mv., og er væsentlige medspillere, når det kommer til at nå bredt ud i branchen. Vores mediepartnere tilbyder naturligvis også HÅNDVÆRKs udstillere og partnere at deltage på deres platforme, og i det format, som den enkelte mediepartner er stærkest i at nå ud til målgruppen på.

Ekstra Bladet er med på festivalen HÅNDVÆRK

HÅNDVÆRK og Ekstra Bladet har indgået et samarbejde, om udgivelse af en specialudgave af Ekstra Bladet Håndværkeren til festivalen i januar 2024.
Håndværkeren er et tillæg til Ekstra Bladet, som udkommer 9 gange i 2024, og er henvendt til professionelle håndværkere.
Magasinet har fokus på nyheder og udvikling bredt inden for de forskellige håndværks brancher og bringer også anmeldelser af varebiler, test af nyt arbejdstøj og sko og artikler om arbejdsmiljø.
For festival tilbud på annoncering i Festival avisen kontakt: 3242 2926.

Du kan læse om det særlige kampagnetilbud her: Håndværkeren

Mester Tidendes kernelæsere er håndværksmestre og betroede svende (byggeledere, indkøbsansvarlige o.a.) og læses derfor både på mesters kontor og på byggepladserne. Et af hovedformålene med Mester Tidende er at informere mester om nye produkter, arbejdsmetoder og regler, som sætter mester i stand til at forbedre både arbejdsprocesser og bundlinjen i virksomheden. Mester Tidende favner derudover både leverandører, forhandlere og producenter i byggebranchen ved at formidle viden og nyheder om leverandørforhold og produktudbud fra bl.a. byggecentrene.

Licitationen, Byggeriets dagblad ønsker at være det naturlige førstevalg for alle, der vil være helt tæt på udviklingen, og som ønsker en seriøs dækning af bygge- og anlægsbranchen. Licitationen – Byggeriets Dagblad sætter fokus på virksomhederne, deres strategi og økonomiske situation samt bygge- og anlægsprojekter – lige fra indledende projektering til aflevering. Licitationen, Byggeriets dagblad rammer dagligt mere end 20.000 læsere. Målgruppen er Bygge- og anlægsvirksomheder, Bygherre (offentlige & private), Rådgivende virksomheder, Leverandører m.fl.