15. January 2024 malene

GSV er mere end bare maskiner

Hos GSV fokuserer de på bæredygtighed og digitalisering – og vigtigst af alt, har de altid fokus på mennesker.

GSV er Danmarks førende udlejer af maskiner til bygge- og anlægsopgaver. De har maskiner i alle størrelser, også de nyeste maskiner, der kører på el og batteri.

Desuden tilbyder GSV deres kunder en række digitale værktøjer, som gør det lettere at optimere deres leje. GSV har bl.a. en app, som gør arbejdsdagen mere effektiv, og hvor de kan få overblik, booke og afmelde deres materiel, nemt og hurtigt.

 

Mennesker før maskiner

Hos GSV bruger de hashtag #menneskerførmaskiner. Det gør de fordi deres medarbejdere er meget vigtige for dem. Derfor kan du på festivalen møde både nogle fra deres HR og lærlinge, som står klar til at fortælle om, hvordan det er at arbejde og blive udlært i GSV. Du har også mulighed for at høre om nogle af de kommende lærlinge, som de søger i 2024.

GSV har taget initiativ til et lærlingeprogram. Det har de gjort, fordi de gerne vil være med til at tage et medansvar for at uddanne unge, og give dem mulighed for at udvikle og udfolde sig i deres virksomhed.

Lærlingeprogrammet spænder vidt. Så du kan enten komme til at skrue på en masse forskellige maskiner eller du kan komme til at lege de helt store gravemaskiner. Mulighederne er mange.

Kom forbi og tag en snak med Magnus på HÅNDVÆRK den 24. og 25. januar, som er vores entreprenørmaskinmekaniker lærling.

’’Jeg er glad for at være hos GSV. Jeg får lov til at være med til at bestemme, hvad jeg skal lave og jeg synes, jeg bærer et stort ansvar og føler at jeg hjælper og udfører mine opgaver godt.” Magnus, lærling i GSV.

 

 

GSV’s CO2-dashboard giver overblik og optimering

GSV har udviklet et CO2-dashboard på “Mit GSV”, som løbende giver et overblik over dit CO2-forbrug på det lejede materiel fra GSV. Dashboardet viser, hvor meget CO2 de forskellige maskiner udleder, og hvordan man kan optimere deres brug for at spare både penge, men også monitorere og nedbringe CO2-udledningen.

“Vores kunder har efterspurgt muligheden for at se deres CO2-udslip på de lejede maskiner. Derfor har vi udviklet et CO2-dashboard, der giver dette overblik samt muligheden for at arbejde med at nedbringe CO2-aftrykket inklusiv tomgangstimer. Løsningen er udviklet sammen med flere af vores kunder, og vi glæder os alle til at se effekten,” siger Peter Fritzbøger, CCO i GSV.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil høre mere – enten om at arbejde i GSV, være lærling eller vores CO2-dashboard?

Så kig forbi stand 98 ved hovedscenen på den nye festival HÅNDVÆRK, hvor GSV står klar til at hjælpe dig – og du kan se et udvalg af deres batteri materiel.

Sponsoreret indhold i samarbejde med GSV