9. January 2024 malene

HÅNDVÆRK-festivalen er et fantastisk forum

Den 24. og 25. januar 2024 er det første gang, at dørene slår op til den vildeste festival HÅNDVÆRK, der er en festival for alle håndværkere, hvor alt hvad du har brug for, er samlet på et sted.

Læs et interview med Mads Okking der er udviklingskonsulent hos Dansk Håndværk. Husk du allerede nu kan tilmelde dig gratis og få din billet, så er du klar når dørene går op til årets vildeste festival for håndværkere.

 

Hvad har håndværkere brug for at vide lige nu?

Håndværkere, i dagens hurtigt udviklende verden, har brug for at være nysgerrige og videns søgende for konstant at forny og forbedre deres færdigheder. Det er vigtigt, at vi som håndværkere holder os ajour med de nyeste teknikker og materialer for at sikre, at vores arbejde ikke kun er af høj kvalitet, men også bæredygtigt og relevant i en skiftende verden.

 

Hvordan tror du HÅNDVÆRK kan bidrage med at omstille branchen?

HÅNDVÆRK-festivalen er et fantastisk forum, hvor vi kan udveksle ideer, lære af hinanden og finde inspiration. Det er et sted, hvor tradition møder innovation, og hvor vi kan opdage nye tilgange til vores håndværk. Festivalen kan spille en central rolle i at omstille branchen ved at fremhæve vigtigheden af livslang læring, vigtigheden af kompetenceløft og ved at skabe et fællesskab, der støtter og opmuntrer til grøn omstilling.

 

Hvorfor skal man som håndværker prioritere at være med på HÅNDVÆRK?

At deltage i HÅNDVÆRK er en prioritet for mig, fordi det repræsenterer en unik chance for at udvide min horisont og at netværke med ligesindede. Det er ikke kun en mulighed for at lære, men også en platform, hvor jeg kan dele min egen viden og erfaringer.

 

Hvad glæder du dig mest til at opleve på HÅNDVÆRK?

Jeg ser især frem til de workshops og foredrag, der vil blive afholdt på HÅNDVÆRK. Disse sessioner er en fantastisk kilde til ny viden og inspiration, og jeg ser frem til at kunne bidrage med mine egne erfaringer og perspektiver i disse diskussioner.

 

Du skal selvfølgelig også være med!

Klik her og tilmeld dig årets vildeste festival for håndværkere, det er helt gratis at deltage. Vil du læse mere om festivalen eller se nærmere på det fulde program, så kan du gøre det her.